product-image
Nacomi Gentleman łagodzący krem po goleniu odbudowujący mikrobiom skóry 50 ml
22.49 zł
product-logo

Nacomi Gentleman łagodzący krem po goleniu odbudowujący mikrobiom skóry 50 ml

Brak ocen

Producent
Nacomi Group Sp. z o. o.
ul. Ziołowa 2943-365 Wilkowice 
Pojemność
50 ml
Postać
Cena jedn.
100 ml = 44.98 zł

Produkt kosmetyczny

Dostępny

22.49 zł

Opis

Nacomi Łagodzący krem po goleniu odbudowujący mikrobiom skóry to produkt kosmetyczny dla mężczyzn, który pozwala zadbać o skórę po goleniu. 

Składniki/Ingredients

Aqua, Glyceryl Stearate, Dicaprylyl Ether, Cetearyl Alcohol,Panthenol, Glycerin, Propanediol, Betaine, Mangifera Indica Seed Butter, Niacinamide,Trehalose, Polyglyceryl-6 Palmitate/Succinate, Butyrospermum Parkii Butter, Betula AlbaJuice, Sorbitol, Tocopheryl Acetate, Humulus Lupulus Extract, Maltodextrin, Inulin, InulinLauryl Carbamate, Allantoin, Menthol, Fructose, Glucose, Tocopherol, TetrasodiumGlutamate Diacetate, Parfum, Biosaccharide Gum-1, Cellulose, Cellulose Gum, XanthanGum, Citric Acid, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide, BenzylAlcohol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Właściwości produktu

Krem Nacomi Gentleman zmniejsza zaczerwienienia, uelastycznia skórę, działa nawilżająco oraz przyspiesza proces regeneracji skóry. Składniki zawarte w produkcie: alantoina i pantenol (łagodzą skórę), mentol (zapewnia uczucie ulgi), ekstrakt z chmielu (chroni skórę przed negatywnym działaniem czynników zewnętrznych, przynosi skórze uczucie komfortu i działa zmiękczająco). 

Przeznaczenie produktu

Do pielęgnacji skóry po goleniu.

Stosowanie produktu

Produkt nakładać na skórę twarzy i szyi, następnie wmasować. Aplikować po goleniu.

Uwagi

Wyłącznie do użytku zewnętrznego.
Unikać kontaktu z oczami.

Kategoria

Postać

Kluczowy składnik

alantoina
pantenol

Sposób aplikacji

na skórę

Dla kogo

mężczyzna

Dodaj swoją opinię

Pola oznaczone * są wymagane

Brak komentarzy

W celu zadania pytania o produkt prosimy o wysłanie wiadomości e-mail na adres bok@drogeriawapteka.pl. Dziękujemy