Immunolaktoferin to suplement diety w postaci pastylek miękkich, który w swoim składzie zawiera: porost islandzki z wyciągiem z dziewanny drobnokwiatowej, kwasem hialuronowym i laktoferyną. Preparat przeznaczony jest dla dzieci powyżej 4. roku życia i osób dorosłych.
Maltitole (substancja słodząca), guma arabska (substancja stabilizująca), sorbitole (substancja słodząca), ekstrakt z porostu islandzkiego (Cetraria islandica), kwas cytrynowy(regulator kwasowości), ekstrakt z dziewanny drobnokwiatowej (Verbascum L.), aromat z czarnej porzeczki, kwas hialuronowy, laktoferyna, wosk carnauba (substancja glazurująca),olej kokosowy, wosk pszczeli (substancja glazurująca), acesulfam K (substancja słodząca), płyn z czerwonej rzodkwi.
Składniki | 1 pastylka | 2 pastylki |
Ekstrakt wodny z plechy porostu islandzkiego Cetraria islandica DER 4:1 | 15 mg | 30 mg |
Ekstrakt wodny z kwiatów dziewanny drobnokwiatowej, DER 5:1, Verbascum L. | 10 mg | 20 mg |
Kwas hialuronowy | 1 mg | 2 mg |
Laktoferyna | 1 mg | 2 mg |
Zawiera substancje słodzące.
Bez cukru.
36 g
Dzieci powyżej 4. roku życia i osoby dorosłe: stosować 2 pastylki dziennie. Pastylkę należy ssać do momentu jej rozpuszczenia w jamie ustnej, nie połykać.
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników suplementu.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Nie stosować u osób chorych na fenyloketonurię.
Kategoria
Producent
Postać
Sposób aplikacji
Kluczowy składnik
Dla kogo
Rejestracja
W celu zadania pytania o produkt prosimy o wysłanie wiadomości e-mail na adres bok@drogeriawapteka.pl. Dziękujemy