Bakalland Protein Baton Proteinowy Kakaowy to produkt spożywczy z dodatkiem kakao, witaminami i magnezem.
Izolat białek mleka MPI 31,6%, substancja słodząca: maltitole; pasta z prażonych orzeszków arachidowych, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; izolat białka sojowego, olej palmowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 3%, błonnik akacjowy, aromaty, sól, emulgator: lecytyny; witaminy: C, B6, A, D, B12, ryboflawina (B2), tiamina (B1); magnez.
Składniki | 100 g | %RWS* | 35 g | %RWS* |
Wartość energetyczna | 1543 kJ/ 368 kcal | --- | 532 kJ/ 127 kcal | --- |
Tłuszcz, w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
14 g 7,0 g |
--- --- |
4,8 g 2,5 g |
--- --- |
Węglowodany, w tym cukry |
21 g 1,0 g |
--- --- |
7,4 g 2,5 g |
--- --- |
Błonnik | 2,8 g | --- | 1 g | --- |
Białko | 38 g | --- | 13 g | --- |
Sól | 1,13 g | --- | 0,38 g | --- |
Witamina A | 349 µg | 43% | 122 µg | 15% |
Witamina D | 2,2 µg | 43% | 0,76 µg | 15% |
Witamina C | 34 mg | 43% | 12 mg | 15% |
Tiamina | 0,49 mg | 43% | 0,17 mg | 15% |
Ryboflawina | 0,60 mg | 43% | 0,21 mg | 15% |
Witamina B6 | 0,60 mg | 43% | 0,21 mg | 15% |
Witamina B12 | 1,1 µg | 43% | 0,38 µg | 15% |
Magnez | 163 mg | 43% | 57 mg | 15% |
*%RWS - Referencyjna Wartość Spożycia
35 g
Kategoria
Producent
Postać
Kluczowy składnik
Dla kogo
W celu zadania pytania o produkt prosimy o wysłanie wiadomości e-mail na adres bok@drogeriawapteka.pl. Dziękujemy