product-image
A-Z Garcinia Plus 60 kapsułek
27.28 zł
product-logo

A-Z Garcinia Plus 60 kapsułek

Brak ocen

Producent
A-Z Medica
Leszczyńskich 9, 80-464 Gdańsk
Pojemność
60szt.
Postać

Dostępny

27.28 zł

Skład

standaryzowany na 60% kwasu hydroksycytrynowego (HCA), ekstrakt z garcinia cambogia (Garcinia cambogia), niacyna (amid kwasu nikotynowego), tiamina (chlorowodorek tiaminy)

Dawkowanie

1 kapsułkę rano.

Wskazania

A-Z Garcinia Plus to suplement diety, którego głównym składnikiem jest garcinia (Garcinia cambogia) - owoc drzewa tamaryndowego, pochodzącego z Azji Południowej. Składniki preparatu korzystnie wpływają na metabolizm tłuszczów, a tym samym - na redukcję masy ciała. Najważniejszy składnik, kwas hydroksycytrynowy (HCA), stymuluje odczuwanie sytości i przyczynia się do wolniejszego występowania uczucia głodu, co przekłada się na ilość spożywanej żywności. Zwiększa także transport kwasów tłuszczowych do mitochondriów, co prowadzi do powstania związków ketonowych, hamując apetyt. Niacyna, czyli witamina B3, bierze udział w syntezie i rozkładzie węglowodanów i kwasów tłuszczowych. Tiamina, czyli witamina B1, ma pozytywny wpływ na przemianę węglowodanów.

Dodatkowe

Preparat nie może stanowić substytutu zróżnicowanej diety. Nie należy przekraczać zalecanej porcji. Nie zaleca się kobietom w ciąży i w okresie karmienia. Przechowywać w miejscu suchym w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.

Producent

Postać

Stosowanie

A-Z Garcinia Plus to suplement diety, którego głównym składnikiem jest garcinia (Garcinia cambogia) - owoc drzewa tamaryndowego, pochodzącego z Azji Południowej. Składniki preparatu korzystnie wpływają na metabolizm tłuszczów, a tym samym - na redukcję masy ciała. Najważniejszy składnik, kwas hydroksycytrynowy (HCA), stymuluje odczuwanie sytości i przyczynia się do wolniejszego występowania uczucia głodu, co przekłada się na ilość spożywanej żywności. Zwiększa także transport kwasów tłuszczowych do mitochondriów, co prowadzi do powstania związków ketonowych, hamując apetyt. Niacyna, czyli witamina B3, bierze udział w syntezie i rozkładzie węglowodanów i kwasów tłuszczowych. Tiamina, czyli witamina B1, ma pozytywny wpływ na przemianę węglowodanów.

Dodaj swoją opinię

Aby dodać opinię, proszę się zalogować.

Brak komentarzy

Pola oznaczone * są wymagane

Zasady ochrony danych osobowych

cookies Strona korzysta z plików cookies, dzięki temu działa poprawnie. Szczegóły znajdziesz w Polityce Cookies.