product-image
Nestlé Gerber Organic Jabłko burak po 6 miesiącu 125 g
8.39 zł

Nestlé Gerber Organic Jabłko burak po 6 miesiącu 125 g

Brak ocen

Producent
Gerber
ul. Generała Stanisława Maczka 1, 35-234 Rzeszów
Marka
Pojemność
125g
Postać
Cena jedn.
100 g = 6.71 zł

Dostępny

8.39 zł

Opis

Czy wiesz, że...

Twój maluch ma 2 razy więcej kubków smakowych niż dorosły?

Odpowiednie proporcje składników. Skład dostosowany do potrzeb dziecka.

Zgodnie z przepisami prawa nie zawiera substancji konserwujących i barwników.

Skład

jabłka* (90%), buraczki* (10%), przeciwutleniacz: kwas L-askorbinowy**

*z rolnictwa ekologicznego

**kwas L-askorbinowy to forma witaminy C występująca również naturalnie w owocach

<h5 class="itemHeader" helvetica="" neue",="" helvetica,="" arial,="" sans-serif;="" font-weight:="" bold;="" line-height:="" 1.1;="" color:="" rgb(51,="" 51,="" 51);="" margin-top:="" 10px;="" margin-bottom:="" font-size:="" 14px;"="" style="box-sizing: border-box;">Wartości odżywcze

<td helvetica="" neue",="" helvetica,="" arial,="" sans-serif;"="" style="font-size: 14px; line-height: 1.42857; border-top-color: rgb(204, 204, 204); box-sizing: border-box; border-bottom-left-radius: 6px; color: rgb(51, 51, 51);">Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

100 g 125 g
Wartość energetyczna 203 kJ 254 kJ
Wartość energetyczna 48 kcal 60 kcal
Tłuszcz 0,1 g 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,0 g 0,0 g
Węglowodany 10,5 g 13,1 g
w tym cukry 9,3 g 11,6 g
Błonnik 1,9 g 2,4 g
Białko 0,3 g 0,4 g
Sól 0,01 g 0,01 g
Dawkowanie

- Potrzebną porcję przełóż do miseczki.

- Podawaj w temperaturze pokojowej.

- Przed podaniem wymieszaj i sprawdź temperaturę produktu.

- Po otwarciu produkt przechowuj w zamkniętym słoiku w lodówce nie dłużej niż 24 godziny.    

Dodatkowe

Zamknięte słoiki przechowuj w temperaturze pokojowej.

Dodaj swoją opinię

Pola oznaczone * są wymagane

Brak komentarzy

W celu zadania pytania o produkt prosimy o wysłanie wiadomości e-mail na adres bok@drogeriawapteka.pl. Dziękujemy